Cégtörténet

 A Füredi Autósiskolát 2000 augusztusában alapítottuk, mely a térség legdinamikusabban fejlődő autósiskolájává nőtte ki magát.

Ennek egyik lényeges mutatója, hogy az akkori öt fő helyett rövid időn belül 15 fős oktatói gárda készítette fel a jelentkezőket a mind sikeresebb vizsgára. A valamikori 16 négyzetméteres, Március 15-e utcai irodából a tanulói igények mind jobb kielégítése érdekében fokozatos átmenetekkel jutottunk el az akkor állandónak mondható oktatási centrumba, az Aradi vértanúk tere 3. szám alá, ahol immár 120 nm-en, ízlésesen kialakított ügyfélszolgálati helyiségekben és a kor követelményeinek megfelelő technikai felszereltségű oktatótermekkel várták az érdeklődőket.

Ma már egy 400 négyzetméteres irodaépülettel, 6 tanteremmel, nagykategóriás gyakorlati oktató teremmel, szimulátorokkal, saját rutin- és vezetéstechnikai pályával rendelkezünk kecskeméti székhelyünkön az Izsáki út 2/a szám alatt.  Magas színvonalon működő iskolánk folyamatosan fejleszti gépparkját és eszközállományát. Bajai kirendeltségünkön, a Kossuth utca 2-4. sz. alatt, 2014 óta várjuk ügyfeleinket töretlen elhivatottsággal. 

Füredi András, iskolánk alapító ügyvezetője elkötelezett híve a balesetmentes közlekedésnek, így az autósiskolában kategóriás és szaktanfolyamokon kívül lehetőség van részt venni egyéb képzéseken, mint a vezetéstechnikai tréning, felújító képzés, utánképzés. Rendszeresen kapunk meghívást egyéb közlekedéssel kapcsolatos rendezvényekre nem csak szervező, de lebonyolító szerepet vállalva is.

Partnerkapcsolat

A Füredi Autósiskola törekvéseinek eredményességét a társintézményekkel való jó kapcsolata is elősegíti. Alaptörekvésünkből adódik, hogy hosszú évek óta szoros együttműködést alakítottunk ki nemcsak a városi és megyei, de az országos baleset-megelőzési bizottságokkal. Közlekedési veszélyhelyzetek elkerülésére irányuló programokon veszünk részt: vállaljuk a gépkocsivezetők továbbképzését, tájékoztató előadásokat tartunk a KRESZ-módosulásokról, velük együtt is szervezünk különböző közlekedési témakörű iskolai vetélkedőket. Az utóbbi két évben lehetőséget biztosítunk a gépjárművezető szakoktató jelöltek hospitálásához.

Kimagasló eredmények

A tanulói visszajelzések alapján az intézményünk megbízható, jó szakmai háttérrel, felkészült oktatókkal, a szak- és felnőttképzéshez szükséges technikai háttérrel és infrastruktúrával rendelkezik.  A képzéseket követő monitoring vizsgálat szerint, a tanulók 94%-a teljesen, illetve nagymértékben elégedett az iskolánt által nyújtott szolgáltatásokkal.  A folyamatosan kiemelkedő minőségben nyújtott tevékenységének eredményeként 2008-ban és 2019-ben, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Az Év Felnőttképző Intézménye” díjjal tüntette ki az intézményünket.

A 2000-ben alapított, Füredi Autósiskola és Képzőközpont a térség legdinamikusabban fejlődő több díjjal kitüntetett autósiskolája és felnőttképző intézménye. A több évtizedes szakmai tapasztalat, a folyamatosan fejlődő technikai infrastruktúra, a kiváló oktató és adminisztratív feladatokat  ellátó csapat valamint a változatos járműállomány garanciát jelent a minőségi oktatás biztosítására. Cégünk rendelkezik az összes típusú oktatáshoz szükséges, akkreditált tanteremmel, modern audiovizuális eszközökkel (aktívtábla 4db, projektor 4db és egyéb szemléltető eszközökkel, szimulátorokkal).

Az Autósiskola ma

Az Autósiskola minden kategóriában indít gépjárművezető képzést. Így a Moped, A, A1, A2 motoros, de a B kategória mellett, B+E, D, D+E, C, C+E kategóriás tanfolyamon át, aki a mezőgazdaságban szeretné megtalálni számításait, itt elvégezheti a traktorvezetői (T)tanfolyamot is.  A Kft. folyamatosan figyelembe veszi a piac igényeit, így 2004-óta gépjárműves szaktanfolyami képzéseket is szervez, képzési engedéllyel rendelkezünk GKI; ADR; Taxi gépkocsivezető, fuvarozó és személyszállító szakmai irányító képzésekre. Saját jármű parkunknak köszönhetően rendelkezünk minden, a kategóriás képzéshez szükséges eszközzel, gépjárművel, szimulátorokkal.

Felnőttképzés

2003 májusától államilag elismert, ún. Akkreditált Felnőttképzési Intézményként tartják számon a Füredi Autósiskolát. Jelenleg cégek, magánszemélyek keresik irodánkat a gépkezelő jogosítvány mellé kiegészítő gépcsoportokra vonatkozó képzési lehetőségek iránt. Mivel saját gépparkkal rendelkezünk, így igyekszünk minden elvárásnak megfelelni.

Engedély alapján folyó képzéseken kívül egyéb szakmai, hatósági képzéseket valamint Munka,- baleset, -tűzvédelmi és elsősegélynyújtás alapismeretek tanfolyamokat indítunk több esetben cégeknek.

 

Nyelvvizsga is? Igen!

Cégünk 2013. év novemberétől, a Kodolányi János Főiskola nyelvvizsgahelye. A főiskola „TársalKodó” típusú általános, valamint „GazdálKodó” üzleti és idegenforgalmi, államilag elismert egynyelvű és kétnyelvű nyelvvizsgáinak szervezése és bonyolítása történik, angol és német nyelven. 

Vezetéstechnikai tréning nem csak autósoknak

Cégünk 2007 óta foglalkozik vezetéstechnikai tréningekkel. Az iskolánk saját rutin és vezetéstechnikai pályával büszkélkedhet Kecskeméten, és ezáltal szervesen részt vesz a Rendőrség, a Tűzoltóság és a Vízügyi igazgatóságok mellett más cégek, civilek gépkocsi vezetőinek vezetéstechnika képzésében is.   

Elsősorban kanyarodás, megcsúszás, felborulás, pályaelhagyás és vezetéstechnikai hibákból származó balesetek megelőzésével foglalkozunk. Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkező vezetéstechnikai szakemberek, szakoktatók, mesteroktatók.

A vezetéstechnikai tréningeket több speciálisan kialakított gépkocsival, kishaszonjárművel és motorral végezzük. Ezekben a járművekben a résztvevőket olyan váratlan közlekedési helyzetekre fel tudjuk készíteni, amely száraz, esős, havas, ónos útviszonyok között előfordul.

A képzést személygépkocsi flottával rendelkező cégek részére, kisteher gépkocsival rendelkező vállalkozók, továbbá természetesen magánszemélyek részére ajánljuk. (egész évben elérhető).

Vezetéstechnikai tréning motorkerékpárosok számára is elérhető szezonálisan.

Az itt megforduló, zömében húsz-negyven év körüli ügyfeleink magas szintű végzettséggel és több évtizedes szakmai tapasztalattal bíró tanároktól, oktatóktól sajátíthatják el a vezetést és az azt megalapozó ismereteket, de a szakmai képzéseknél is erősen figyelünk a minőségi oktatásra. A gépjárművezetés tekintetében az elméleti oktatók felkészültségének azért is van különös jelentősége, hiszen elsőként ők hívják fel a figyelmet ? többek között – azokra a tudnivalókra, melyek később a balesetmentes közlekedés érdekében elengedhetetlenek. A Füredi Autósiskola mindig is nagy hangsúlyt fektetett a baleset-megelőzésre. 

Intézményünk székhelye, és telephelyeinek többsége Kecskeméten van, de Baján is rendelkezünk kirendeltséggel. Képzései többségét jellemzően Bács-Kiskun megyében bonyolítjuk, de szolgáltatásainkat az egész ország területén kínáljuk. Ennek megfelelően az elmúlt években szervezetünk és bonyolítottunk képzéseket többek között Budapesten, Győrött és Miskolcon is. 

Keressen minket elérhetőségeinken, állunk rendelkezésére!

fős tanterem

Szimulátor

Motor

Teherautó
2003-tól

Akkreditált Felnőttképzési Intézményként

2007-től

Saját rutin és vezetéstechnikai pálya

2013

Kodolányi János Főiskola nyelvvizsgahelye.

2008 és 2019

Az Év Felnőttképző Intézménye