Elrajtolt a 18. Pöttöm Próba

Füredi András, a Füredi Autósiskola és Képző Központ ügyvezető tulajdonosa elkötelezett híve a biztonságos közlekedésnek.

Pontosan ezért támogatja örömmel több éve a városi óvodák közlekedési versenyét, a Pöttöm Próbát, mely idén 18. alkalommal került megrendezésre. A ?Pöttöm Próba? elnevezésű vetélkedő célja, hogy felkészítse a gyerekeket a biztonságos, balesetmentes közlekedésre.

A versenynek a Ceglédi Úti Óvoda adott otthont. Itt 12 hatfős csapat mérte össze ügyességét és gyorsaságát a tematikus feladatokban. A kerékpáros akadálypályán és egyéb, a KRESZ-szel kapcsolatos feladatokban, tesztekben mérhették össze tudásukat a gyerekek. A gyerekek sokat készültek erre a versenyre, melyet szemmel láthatóan nagyon élveztek.

A főszervező, Komárominé Czagány Anita elmondta, hogy egyfajta szemléletváltást is szeretnének elérni a biztonságos közlekedést illetően, nemcsak a gyerekeknél, hanem a szülőknél is.

További támogatók: Falugondnokok Duna-Tisza közi Egyesülete, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és az óvodai alapítvány.

Forrás: KTV