Kerüld el, ami elkerülhető! Készülj fel és tudj reagálni! November 17-én vezetéstechnikai tréninget tartunk, Neked is ott a helyed!

Úgy véled nincs rá szükséged? Ismered az autót és az utakat? Jól vigyázz! A túlzott magabiztosság ellened dolgozhat!

 

Felmerülhet benned a kérdés: vajon miért jó ez nekem? 

Ha drasztikusan és már-már teátrálisan szeretnénk fogalmazni a válasz egyszerű lenne: azért, hogy életben maradj! Fontos azonban ennél bővebben kifejteni a vezetéstechnikai tréning lényegét.

Az elsődleges cél a vezetéstechnikai tudás fejlesztése, adott esetben szinten tartása, valamint felkészítés a vész- és konfliktushelyzetek felismerésére, azok elhárítására. 2018 első félévében több mint 7500 közúti balesetet regisztráltak, és ezek jelentős százaléka elkerülhető lett volna a megfelelő vezetéstechnikai képzettséggel. Jól vésd az eszedbe: nem minden esetben Te hibázol, de más hibáját is le kell tudnod reagálni!

 

Hallottál már csúszós felületen az alul- és túlkormányzottságról? Tudod-e pontosan milyen a helyes kormányzási technika egy sodródó jármű irányításakor? 

Ha a válaszokon csak egy kicsit is el kellett gondolkoznod, akkor ott a helyed november 17-én a Füredi Képző Központ vezetéstechnikai pályáján! Éles helyzetben bizony tizedmásodpercek dönthetnek. Váljon rutinmozdulattá a megfelelő kormányzás!

 

A vezetéstechnikai tréningről ide kattintva olvashatsz még több információt!

A jelentkezéssel ne várj sokáig, hiszen a létszám korlátozott!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.