Akkor van egy jó hírünk számodra!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium engedélyével 2020. május 6-án újra elindulhattak a hatósági vizsgák, az OKJ vizsgákra viszont még nincs lehetőség.

Ha már rendelkezel OKJ bizonyítvánnyal (Építő- és anyagmozgató gép kezelője, Könnyűgépkezelő, Nehézgépkezelő), viszont újabb gép kezelésére szeretnél hatósági vizsgát tenni, akkor itt a kedvező alkalom.

Következő tervezett hatósági vizsga időpontunk: 2020. június 11., helyszíne Kecskemét.

A vizsgán járványügyi szempontból biztonságos körülményeket tudunk teremteni, ezért pl. a résztvevők száma is korlátozott. A vizsgázók számára a részvétel kötelező feltétele, a védőfelszerelés viselése. Fontos feltétel, hogy a helyszínen kizárólag azok tehetnek vizsgát, akik életvitelszerűen is az adott településen, illetve megyében élnek.

OKJ tanfolyamokat akkor tudunk indítani, amikor a felnőttképzési hatóság arra engedélyt ad.

A képzésekkel, vizsgákkal kapcsolatos változásokat azonnal közzé tesszük a honlapunkon és a Facebook https://www.facebook.com/furediautosiskola/oldalunkon!

Kérdés esetén keress minket elérhetőségeinken, kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseidre! (e-mail: felnottkepzes@furedi.eu telefon: +36 20 277 2887